Pop-in.se

Just Pop-in and say hi

Butiken som startade som en skön granne på Mariaplan, Göteborg, ett ställe där kunderna kunde komma in och säga Hej och kolla på lokal konst utan några krav på köp. En plats för inspiration och kreativitet. Vårt mål är att värna om de lokala guldkornen, byggnader, platser och verksamheter. Nu finns vi bara online men du är välkommen in att fortsätta inspireras och hitta nya favoriter.

Toppsäljare

Kategorier

Nya affischer

Områdesguider

Vi har samlat våra favoritplatser och byggnader i små visuella guider som hjälper dig genom grannskapet eller staden. Ett enkelt och roligt sätt att upptäcka våra produkter och platser.

Resan med 11ans spårvagn

Följ med på en resa med 11ans spårvagn mellan Bergsjön och Saltholmen. På en timme har du färdats från miljonprogram i förorten till miljonvillor vid havet. Medelinkomsten per år  skiljer sig mer än 450 000 kr mellan de båda ändhållplatserna. Projektet är ett sätt att skapa medvetenhet och insikter om hur olika livssituationer människor har i Göteborg.

Du önskar - Vi skapar

Nu kan du ge förslag på nya affischer till butiken genom att rösta fram era favoriter. Vi kommer att beta av listan så gott det går så håll tummarna.

Anpassad illustration

Beställ en unik och personlig affisch av en byggnad som betyder mycket för dig eller någon annan.